Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mirësevjen!
Të hënë - të premte, nga ora 7- 9
Të HëNë - Të PREMTE, NGA ORA 7- 9
Mirësevjen!
Një emision nga gazetarja Kozeta Kurti dhe regjisorja Eni Jani.
Më shumë
E HëNë - E PREMTE, ORA 09.00
JO VETEM KAFE
Mëngjesi vjen më këndshëm nëpërmjet programit \\\"Jo vetëm kafe\\\".
Më shumë

ÇDO Të SHTUNë, ORA 23.00
Gjithçka Shqip

Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA PROGRAMI DITOR, E  SHTUNE  2/08/2014       06:00 HIMNI
06:01 Lajme
06:02 Midis ritmeve te muzikes sone te lehte
07:00 Zeri i Amerikes ne Shqip - Lajme
07:30 “TJETER MENGJES”
08:00 Edicioni kryesor i lajmeve
09:00 “NJE DATE NJE HISTORI NE KURIOZITET”
09:15 “UNE DHE BLUZI”
10:00 LAJME
10:05 Eurosong 2014
11:00 LAJME
11:05 “20 HITET BOTERORE”
12:00 LAJME
12:05 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”
13:00 LAJME
13:02 Hitet me te fundit nga muzika boterore
14:00 LAJME
14:03 Kenge nga muzika shqiptare, hitet e fundit
14:30 “LLAMBA E ALADINIT”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 Kenge nga “Maratona e Kenges”
15:30 “JASHTE HARTES TURISTIKE”
16:30 Festivale ne RTSH
17:00 EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES
17:20 Disku im eshte juaji
18:00 LAJME
18:03 Kenge nga “Gjithçka Shqip”
19:00 LAJME
19:03 MIQ TE MBREMJES
19:50 RADIOPERRALLA
19:55 KALENDAR
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
20:20 “NJE DATE NJE HISTORI NE KURIOZITET”
20:30 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”
22:00 EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE
22:30 “HAPUR”
... Playliste dhe spote identifikuese