Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mirësevjen!
Të hënë - të premte, nga ora 7- 9

TRUPI DHE SHENDETI
Nën drejtimin e mjekut Flamur Topi.
Më shumë

HAPSIRE E BLERETE nga Marash Mirashi
   
Më shumë


Gjithçka Shqip
     
Më shumë

Së bashku drejt BE-së: Rama vlerëson angazhimin e Gjermanisë në rajon

Kryeministri Edi Rama ka vlerësuar sot rolin e Gjermanisë dhe të kancelares Angela Merkël në zhvillimin dhe ruajtjen e qëndrushmërisë të Ballkanit. Në fjalën e tij në konferencën \"Së bashku drejt BE-së\", Rama tha se bashkimi i forcave drejt BE-së është vërtet një shtysë entuziazmuese sepse jemi të bindur se duke bashkuar forcat tona me Gjermaninë kemi vetëm për të fituar. Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA, PROGRAMI DITOR, E MARTE 21/10/2014         06:00 Himni
06:01 Programi Ditor
06:03 Kalendari i Botes Shqiptare
06:05 Almanak
06:06 LAJME
6:08 Ritme nga muzika jone popullore
6:30 Ritme nga muzika jone e lehte
7:00 “MIRESEVJEN”
9:00 NJE DATE, NJE HISTORI, NJE KURIOZITET
9:15 “DITE TE MBARE”
10:00 LAJME
10:02 Spote promocionale
10:15 “METROPOL”
11:00 LAJME
12:00 LAJME
13:00 LAJME
13:05 “50 minuta”
14:00 LAJME
14:05 “Tinguj per ju
14:30 “PENTAGRAM FEMINOR”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 RRNO VETEM PER ME TREGUE-EP.31
HITE BOTERORE
16:00 «GJITHÇKA SHQIP»
17:00 EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES
17:20 “Tre ne tre”
18:00 LAJME
18:02 RRUGE E SKALITUR NE PENTAGRAM
19:00 LAJME
19:02 « Miq te mbremjes »
19:50 RADIOPERRALLA
19:55 KALENDAR
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
20:30 ‘KOHA E MJEKUT’
22:00 EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE
20:20 Interval muzikor
22:30 “VETJA TJETER”
00:00 LAJME
00:02 TINGUJ QE PASUROJNE SHPIRTIN
Muzike & spote identifikuese...