Humbet Vllaznia dhe Tirana, Kukësi rimerr kryesimin +2

Humbet Vllaznia dhe Tirana, Kukësi rimerr kryesimin +2

JAVA 15   DATA QYTETI ORA NDESHJA REZ 09.12.2016 Durrës 18:00 * Teuta – Skënderbeu 0 – 0 10.12.2016 Shkodër 14:00 Vllaznia – Luftëtari 2 – 3 Cicmil 6′ (0-1 penallti), Shtubina 12′ (1-1), Faife 23′ (1-2), Marku 27′ (2-2), Faife 74′ (2-3) 10.12.2016 Kukës 14:00 Kukësi – Flamurtari 1 – 0 Emini 23′ 10.12.2016 Elbasan 17:00 Partizani – Laçi 2 – 0 …

Më shumë

Ekspozohet koleksioni i kartëmonedhave të “Krahinës Autonome të Korçës”

Ekspozohet koleksionin e kartëmonedhave të “Krahinës Autonome të Korçës”

100-vjetori shpalljes së “Krahinës Autonome të Korçës” ka qenë një rast i mirë që Banka e Shqipërisë të organizojë një ekspozitë të veçantë në Muzeun Kombëtar të Arsimit në Korçë. Kjo ngjarje ndonëse e shkurtër në kohë, ishte një faktor pozitiv për mbajtjen gjallë të mëvetësisë formale të shtetit shqiptar …

Më shumë

Ukrainë, shqiptarët biznes në vendin e luftës

Ukrainë, shqiptarët biznes në vendin e luftës

Drejtues dhe anëtarë nga Qendra Shqiptare e Eksporteve zhvilluan një vizitë në Ukrainë për të eksploruar mundësitë e dërgimit të mallrave prodhuar në Shqipëri. Alban Zusi kreu i Qendrës Shqiptare të Eksporteve në këtë vizititë shoqërohej nga biznesmenë që operojnë në fushën e eksporteve të fruta perimeve, turizmit dhe energjitikës. …

Më shumë

Vettingu, politika me sytë nga Venecia

Vettingu, politika me sytë nga Venecia

Komisioni i Venecias ende nuk e ka publikuar opinionin zyrtar që do të sjellë në Gjykatën Kushtetuese nëse ligji i “Rivlerësimit Kalimtar të Gjyqtarëve dhe Prokurorëve” është në përputhje me Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë. Në faqen zyrtare online Komisioni i Venecias ka publikuar vetëm opinionin për situatën në Turqi …

Më shumë