KRYEFAQJA » Fatos Ahmati

Fatos Ahmati

Parlamenti i Maqedonisë, mes tensionit shqiptari Talat Xhaferri zgjidhet kryetar

Parlamenti i Maqedonisë, mes tensionit shqiptari Talat Xhaferri zgjidhet kryetar

Shumica parlamentare në Kuvendin e Maqedonisë, deputetët e LSDM-së, Alencës për Shqiptarët dhe Lëvizjes Besa, zgjodhën Talat Xhaferin kryetar të Kuvendit. “Nga prezenca gjithsej 67 deputetë me 61 vota Talat Xhaferi është zgjedhur për kryetar i Kuvendit. Ja uroj postin e kryetarit të ri. Goran Misoski dhe Xhevat Ademi janë …

Më shumë