KRYEFAQJA » Fjona Jaku

Fjona Jaku

Porti Durrësit, Kosova së shpejti me zyrë doganore

Marrëveshja e mirëkuptimit për bashkëpunim për kadastrat fiskale mes Shqipërisë dhe Kosoves,  është nënshkruar nga ministrat e financave të dy vendeve. Për ministrin shqiptar të financave Arben Ahmetaj vendi ynë do të ndihmohet nga administrata e kosovës për kadastrën fiskale, cila do të jetë nën menaxhim tërësisht nga qeveria qendrore …

Më shumë

Autoritetet shqiptare kanë nisur monitorimin e fondeve IPA

Autoritetet shqiptare kanë nisur monitorimin e ndihmës financiare të Bashkimit Europian IPA. Komiteti i monitorimit të fondeve është mbledhur sot me praninë ministres së integrimit europian Klajda Gjosha dhe autoriteteve europiane në Shqipëri për të adresuar çështjet e mënyres së përdorimit të këtyre fondeve. Shqipëria aktualisht po i përfiton fondet …

Më shumë

“Kryeveprat e artit italian te viteve 1900”në guidë shqip dhe italisht

Kryeveprat e artit italian të viteve 1900, ekspozuar në Galerinë Kombëtare të Arteve, vizitohen çdo ditë nga nxënës, studentë, artistë, por edhe admirues të zakonshëm të artit figurativ. Sipas koordinatores së ekspozites, Megi Myrtollari, vizitat bëhen në mënyrë individuale si dhe të organizuar, veçanërisht për nxënësit e shkollave. Për këta …

Më shumë