KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 3)

Ekonomi

Banka Botërore: Kriza politike kërcënim për ekonominë

banka-boterore, Banka Botërore, Kriza politike, kërcënim për ekonominë, ekonomia shqiptare

Në raportin e rregullt ekonomik, Banka Botërore e vlerëson Shqipërinë si vendin me rritjen më të fortë ekonomike në ballkanin perendimor. Gallina Andronova shprehet kështu: “Rritja ekonomike në Shqipëri mbetet e fortë. Vendi është një nga ekonomitë me rritjen më të fortë në Ballkanin perëndimor dhe ajo çfarë është më …

Më shumë

Të rinjtë shqiptarë në “Javën globale të parasë”

Ballkanasit, të pakënaqur me korrupsionin, por edhe me ...denoncuesit!

Në mbyllje të “Javës globale të parasë”, një aktivitet ndërkombëtar që synon të nxisë edukimin financiar tek brezi i ri, gjimnazistët e shkollës “Besnik Sykja” në Tiranë, patën mundësinë të ndjekin nga afër veprimtarinë e përditshme bankare në degën kryesore të Alpha Bank, një nga bankat kryesore të nivelit të …

Më shumë