KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi (Faqe 48)

Ekonomi

Jaka: Të mbështesim luftën kundër informalitetit dhe evazionit fiskal

Jaka: Të mbështesim luftën kundër informalitetit dhe evazionit fiskal

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë së Tiranës inkurajoi nismën dhe reformën e qeverisë në luftën kundër informalitetit dhe evazionit fiskal. Aksioni i lajmëruar se do të nisi në shtator ka marrë mbështetjen e kreut të Dhomës, Nikolin Jaka. Duke i konsideruar këto fenomene si dëm për ekonominë dhe nxitëse të …

Më shumë

Ahmetaj: “50 për qind e bizneseve pothuajse nuk japin asnjë kupon”

Ahmetaj: "50 për qind e bizneseve pothuajse nuk japin asnjë kupon"

Në vigjilje të dy vjetorit të ardhjes në pushtet, qeveria e koalicionit të majtë, ka vendosur të nisi një operacion të ashpër ndaj bizneseve që ushtrojnë aktivitet tregëtar në shkelje flagrante të ligjit. Paralajmërimi është bërë nga Ministri i Zhvillimit, Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj.  Ai e ka …

Më shumë