KRYEFAQJA » LAJME (Faqe 20)

LAJME

Vasili për RTSH: Dialogu dhe jo ultimatumet sjellin zgjidhjen!

Vasili për RTSH: Dialogu dhe jo ultimatumet sjellin zgjidhjen!

Ministri i Drejtësisë Petrit Vasili, ka shprehur nevojën e vendosjes së dialogut mes partive politike në Shqipëri si një domosdoshëmëri për Reformën në Drejtësi. Sipas tij çdo lloj kërkesë e karakterit maksimalist – ultimativ e vështirëson dialogun, vështirëson edhe arritjen e gjetjes së një zgjidhjeje. Zoti Vasili, një nga figurat …

Më shumë