KRYEFAQJA » LAJME » Rajoni

Rajoni

Vendet e Evropës Juglindore, synojnë veprime konkrete për të përshpejtuar bashkëpunimin

Vendet e Evropës Juglindore, synojnë veprime konkrete për të përshpejtuar bashkëpunimin

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (KBR) organizoi të hënën panelin “Një rajon, një ekonomi – lidhje dhe potenciale” në Forumin e Biznesit të Sarajevës 2017. Dragana Gjurica, Eksperte e Lartë e KBR për Konkurrueshmërinë, tha se integrimi ekonomik i Evropës Juglindore është një rrugë e sigurt për integrimin në BE. “Bashkëpunimi …

Më shumë

Zgjedhjet në Kroaci

Rezultatet ende të pjesshme të zgjedhjeve lokale në Kroaci tregojnë se në raundin e parë kanë arritur të zgjidhen 8 kryetarë bashkish, në katër qarqe janë zgjedhur emra të rinj, kurse në pjesën tjetër do të mbahet raund i dytë pasi nuk ka fitues të qartë. Partia HDZ në zgjedhjet …

Më shumë