KRYEFAQJA » LAJME » Sport (Faqe 30)

Sport

Sot në TVSH; Volejboll meshkuj

Volejboll, tirane, sport, meshkuj, sonte, tvsh, transmetim

Rrjeti i Radio-Televizionit mbetet shtëpia e sportit për të gjithë shqiptarët, dhe, duke nisur nga e enjtja e përgjatë 5 ditëve në vijim, transmetuesi publik ka sjellë për sportdashësit një numër të konsiderueshëm transmetimesh të drejtpërdrejt sportive, kombëtare dhe ndërkombëtare. Duke nisur nga Euroliga e Basketbollit për meshkuj, tek emocionet …

Më shumë