KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » 70 Shoqëri kursimi shkrihen në një të vetme në ndihmë të fermerëve
shoqeri kursimi fermeret ndihme 70 ne nje te vetme

70 Shoqëri kursimi shkrihen në një të vetme në ndihmë të fermerëve

Per te ndihmuar sa me shume fermeret dhe te per garantuar rritje te aktivitetit e tyre 70 shoqeri te kursim kreditit jane integruar ne nje te vetme. Kryetarja e bordit të shoqërisë kursim kredi “Fed invest” Zana Konini është shprehur se pas bashkimit të 70 shoqërive në një të vetme, i presin tashme sfida të reja, ndërsa ka bërë të ditur edhe produktet e reja financiare që do të ofrojë Fed Invest për fermerët. Fermerët e pranishëm në mbledhjen e asamblesë së përgjithshme kërkojnë ndërhyrjen e strukturave shtetërore për të garantuar shitjen e prodhimit të tyre. Gjatë këtij viti shoqëria FED Invest synon të prezantojë edhe aplikimin e produkteve SME duke garantuar mbështetje teknike.