KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Aktori amerikan, tashmë me nënshtetësi serbe
Aktori amerikan, tashmë me nënshtetësi serbe

Aktori amerikan, tashmë me nënshtetësi serbe

Serbia i ofroi dhënien e shtetësise aktorit amerikan Stiven Sigal, lajmëroi televizioni shtetëror serb. Një nga arësyet është se aktori i njohur do të hapë një shkollë artesh marciale në Beograd. 63-vjecari Sigal e ka vizituar dy herë Beogradin në dhejtor të vitit të shkuar dhe u prit nga autoritetet më të larta shtetërore. Sipas deklaratës së qeverisë, Sigal është shprehur se do të promovojë Serbinë në botë dhe shumë shpejt do të hapë shkollen Aikido në kryeqytet.