KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Alarm për bombë ne operan e Sidnejt, Australi

Alarm për bombë ne operan e Sidnejt, Australi

Opera e Sidnejit, nje nga monumentet simbol te gjithë Australisë, u mbull për disa orë nga policia dhe u izolua me gardh metalik pas një alarmi për bombe. Vizitorët u evakuuan në panik e sipër ndërsa policia tha se alarmi për sulm ishte dhënë nëpërmjet mediave sociale. Pas kontrolleve të imta, policia deklaroi se alarmi ishte i rreme, ose masat e sigurisë ishin të domosdoshme për të shmangur rrezikun.