KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Armët e policisë, interes në rritje i turistëve
policia, turistet, interes ndaj panairit te policise, armet

Armët e policisë, interes në rritje i turistëve

Pas dy ditësh në Vlorë panairi i Policisë mbërrin në Himarë. Turistëtë shumtë me së shumti emigrantë shqiptarë që jetojnë jashtë vendit patën mundësinë të njihen nga afër me të gjithë potencialin e Policisë së Shtetit, detyrat dhe misionin e saj. Në stenda janëë të ekspozuara pajisje të Repartit të Forcave Speciale RENEA (Reparti i Neutralizimit të Elementit të Armatosur’’, FNSH (Forcave të Ndërhyrjes së Shpejtë) si dhe Salla e Lëvizshme e Komandimit. Panairi “Ditë e Hapur me Policinë e Shtetit’’do të vijojë ditëne e martë në Sarandë te Shëtitorja, pranë Limanit.