KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » “Mos e dhantë zoti” në Elbasan
Artdashësit elbasanas po ndjekin këto ditë komedinë “ Mos e dhantë zoti”

“Mos e dhantë zoti” në Elbasan

Dilemat e vejushes Gal të trajtuara me mjeshtri nga regjisori Milto Kutali, është prezantimi më i ri artistik për artëdashësit elbasanas. Komedia “ Zi e ma zi” e shkrimtarit Kristo Floqi, është sjellë në shtratin zakonor të Elbasanit nga regjisori Milto Kutali nën titullin “Mos e dhantë zoti”.  Kontrasti mes dukjes dhe thelbit provokon humorin, ndërkohë që edhe loja e trupës profesioniste të teatrit “ Skampa” meritoi duartrokitjet e spektatorëve.