KRYEFAQJA » LAJME » Basha në takimin e PPE në Vjenë
Basha në takimin e PPE në Vjenë

Basha në takimin e PPE në Vjenë

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha po merr pjesë në një takim në Vjenë të organizuar nga Partia Popullore Europiane. Vemendje e veçantë pritet ti kushtohet situatës në Ballkanin Perëndimor, veçanërisht çështjeve të , refugjatëve, emigracionit dhe luftës kundër radikalizmit dhe terrorizmit. Pjesmarrja e në takimi edhe e Presidenti i PPE Joseph Daul, Kryetarit të Komisionit për Punët e Jashtme në Parlamentin Europian, Elmar Brok si dhe disa ministrave të jashtëm të BE, pritet të sjelli adresime me interes të problemeve dhe rrugëve për zgjidhjen e tyre.