KRYEFAQJA » LAJME » Blushi kërkon të dijë nëse do ketë fushatë në lidhje me referendumin
Blushi kërkon të dijë nëse do të zhvillohet fushatë në lidhje me referendumin

Blushi kërkon të dijë nëse do ketë fushatë në lidhje me referendumin

Grupi Parlamentar i partisë Socialiste ka zhvilluar mbledhjen e tij të përjavshme, e cila ka zgjatur për rreth 25 minuta.

Burime nga Partia Socialiste bëjnë me dije se gjatë mbledhjes, në kuadër të referendumit për kryetarin e kësaj force politike, deputeti Ben Blushi ka kërkuar të dije nese prej kandidatëve do të zhvillohet fushatë.

Ndërkaq bëhet me dije se fushata e kandidatëve do të jetë individuale dhe jo zyrtare.

Lidhur me çështjen e dërgimit të mandatit të deputetit Koço Kokedhima në Gjykatën Kushtetuese, ky i fundit ka mbajtur të njëjtin qëndrim si një javë më parë, duke kërkuar sërish arsyet e dërgimit të mandatit të tij në Kushtetuese.

Në përgjigje, deputetit Kokedhima i është thënë se ky tashme është një vendim i marrë dhe për të i duhet drejtuar Kuvendit.

Ndërkaq para nisjes së mbledhjes së grupit parlamentar socialist, deputeti Kokedhima është shprehur se kjo është një çështje politike dhe se akuzat e ngritura ndaj tij për përfitim të fondeve publike nuk qëndrojnë.