KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Bluwi, stilisti që përdor retë dhe ndërtesat për të plotësuar krijimet e tij (foto galeri)
shamekh, bluwi, stilist, krijime, fashion dizajn

Bluwi, stilisti që përdor retë dhe ndërtesat për të plotësuar krijimet e tij (foto galeri)

Shamekh Bluwi, një arkitekt dhe ilustrator me origjinë nga Amani i Jordanisë, është bërë i njohur së fundmi për stilimet e tij tejet interesante. Ai krijon të prera letrash me figura vajzash, veshjet e të cilave marin dizenjon e çfarëdolloj gjëje që i vë nga pas.

Stilimet e tij, përveç se janë shumë të bukura, shërbejnë edhe si mjet frymëzimi për stilistët e rij; mjafton të mbash sipër një nga vizatimet dhe shikon se cili motiv, vijë arkitekturore, apo strukturë do të shkonte më së miri për tu bërë një veshje.

Shfletoni galerinë për të parë krijimet e Shamekh-ut.

 

Para Mbrapa
1.1.1
1.1
1
2
2.2
3
5
6
33
66
333
8
paper-cutout-art-fashion-design-architecture-shamekh-1

 

 

Para Mbrapa