KRYEFAQJA » LAJME » Burg të përjetshëm Gazmir Dacit, vrau Valmir Kolaverin
Burg të përjetshëm Gazmir Dacit, vrau Valmir Kolaverin

Burg të përjetshëm Gazmir Dacit, vrau Valmir Kolaverin

29 vjeçari Gazmir Daci do t’i kalojë 35 vitet e jetës së tij në qelitë e burgut.  Ai akuzohet për vrasje në rrethana cilësuese të Valmir Kolaverit dhe plagosjen e vëllait të tij, Robert Kolaverit më 4 nëntor të viti 2015.  Babai i vrasësit, Xhelal Daci është dënuar për fshehjen e armës së krimit. Pasi kanë pranuar krimin, atë e bir përfitojnë nga gjykimi i shkurtuar dhe dënimi i tyre ulet nga burgim i përjetshëm në 35 vjet heqje lirie për Gazmirin dhe nga 6 në 4 vjet për të atin.