KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Çeki, alarm për bombë në kryeqytet dhe 10 vende të tjera
policia ceke

Çeki, alarm për bombë në kryeqytet dhe 10 vende të tjera

Një person anonim ka njoftuar përmes telefonit për vendosjen e një bombe në stacionin kryesor hekurudhor të Pragës dhe në 10 vende të tjera në të gjithë Republikën Çeke. Këtë informacion e ka konfirmuar për agjencinë çeke të lajmeve, ČTK, zëdhënësja e policisë, Janovská. Ajo nuk i ka përmendur vendet e tjera konkrete, në të cilat personi anonim ka thënë se ka vendosur bombat. Sipas informacioneve të dhëna nga bashkia e qytetit dhe policia e Pragës, kërcënimi po ashtu i drejtohet edhe bashkisë së kryeqytetit çek, e po ashtu edhe udhëheqjes komunale të Jiqinit, stacionit dhe bashkisë së Pilsenit, Pardubicës, dhe një shkolle në këtë qytet. Është dhënë urdhëri se njerëzit e pranishëm në këto vende të dyshuara të largohen, ndërsa në mesditë janë anuluar të gjitha udhëtimet me tren.