KRYEFAQJA » LAJME » Deputetët “pro” dhe “kundër” mbetjeve
projekligjin “Për menaxhimin e integruar të mbetjeve”

Deputetët “pro” dhe “kundër” mbetjeve

Zërat kritikë kundër projektligjit të mbetjeve nuk kanë munguar as nga deputetët e grupeve parlamentare të cilët kërkuan me insistim pastrimin e Shqipërisë.

Ndërsa kreu i grupit të LSI-së Petrit Vasili garantoi shoqërinë civile se do të ketë akses të plotë në kontrollin e mbetjeve që do të hyjnë në pikat doganore.