KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Është çelur panairi kombëtar i Librit “Fier 2016”

Është çelur panairi kombëtar i Librit “Fier 2016”

Është çelur në qytetin e Fierit, Panairi Kombëtar i Librit “Fier 2016” në edicionin e tretë të tij. Mbi 1000 tituj librash të rinj veç shumë titujve të tjerë, i ofrohen këtë vit lexuesit. Autorët janë shqiptarë jo vetëm të Shqipërisë por Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi dhe gjithë trevat shqipfolëse.

Panairi mbështetet nga bashkia Fier, fondacioni Harpa, Drejtoria Arsimore e Fierit dhe Ministria e Kulturës. Panairi “Fier 2016” do të qëndrojë i hapur deri në datën 8 Maj.