KRYEFAQJA » LAJME » “Euro 2016” mazhoranca dhe opozita përplasen në komisionin parlamentar të medias për tvsh

“Euro 2016” mazhoranca dhe opozita përplasen në komisionin parlamentar të medias për tvsh

Opozita në komisionin parlamentar të medias kërkoi sot seancë dëgjimore me drejtues e ish drejtues të TVSH , për t’u informuar mbi arsyet e mostransmetimit të kampionatit euro 2016. Sipas deputetit Tafaj, TVSH duhet të kishte informuar publikun mbi këtë çështje një muaj para fillimit të kampionatit.

Por deputeti Peza ka sqaruar edhe një herë arsyet, tashmë të shprehura, pse TVSH nuk transmetoi kampionatin europian të futbollit.