KRYEFAQJA » LAJME » Pavarësia e Kosovës, festa dhe protesta në foto

Pavarësia e Kosovës, festa dhe protesta në foto

Para Mbrapa
NewBorn 2016
8 vjetori pavarsise se kosoves 8
8 vjetori pavarsise se kosoves 7 (1)
8 vjetori pavarsise se kosoves 10] (1)
8 vjetori pavarsise se kosoves
8 vjetori pavarsise se kosoves 4 (2)
8 vjetori pavarsise se kosoves 2 (1)
8 vjetori pavarsise se kosoves 2 (2)
8 vjetori pavarsise se kosoves 7 (2)
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta 5 (1)
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta 6 (2)
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta 6 (1)
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta 3 (2)
8 vjetori pavarsise se kosoves- protesta 5 (2)
Para Mbrapa