KRYEFAQJA » LAJME » Fleckenstein:”Probleme të reja? Nuk më besohet!”
Fleckenstein: Palët të mendojnë mbi detyrat përkundrejt njerëzve e më pas për pushtetin e tyre

Fleckenstein:”Probleme të reja? Nuk më besohet!”

Lajmi për mosmarrëveshje të reja mes politikës shqiptare për reformën në drejtësi është mësuar edhe nga eurodeputeti Knut Fleckenstein. “Probleme të reja? Nuk më besohet! Jam shumë i mërzitur! Tani duhet të presim për votat nesër? Atëherë do ta shohim! Më vjen keq!” shkruan ai në Twitter. Më parë ai dhe eurodeputeti tjetër Eduard Kukan u kishin shprehur urime liderëve politikë në Shqipëri për arritjen e konsensusit për Reformën në Drejtësi.