KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Francë: Macron hedh kandidaturën për president
Francë: Macron hedh kandidaturën për president

Francë: Macron hedh kandidaturën për president

Ish-ministri i Ekonomisë, Emmanuel Macron, ka lajmëruar kandidaturën e tij për zgjedhjet presidenciale franceze të vitit 2017. Ish-besniku i Francois Hollande që në gusht i ktheu krahët presidentit për të krijuar lëvizjen e tij politike “Në ecje!” njftoi për zbritjen e tij në fushë në Bobinji, komunë në verilindje të Parisit.

“Jam gati, dhe mund të ia dalim, për këtë hodha kandidaturën për president Republike”, njoftoi, duke ngulur këmbë në dëshirën për “ta futur Francën në shekullin e 21-të”.