KRYEFAQJA » LAJME » Gjykata revokon gjykimin e shkurtuar për Mark Frrokun
Ish-deputeti Frroku dënohet me 7 vite burg, por lirohet nga akuza e vrasjes

Gjykata revokon gjykimin e shkurtuar për Mark Frrokun

Procesi gjyqësor ndaj Mark Frrokut do të vijojë me procedurë normale. Vendimi është marrë nga Gjykata e Tiranës, me kërkesë të avokatit mbrojtës. Sipas avokatit Tonin Prendi, kërkesa është bazuar në disa akte në dosje të cilat sipas tij duhet te vlerësohen të pavlefshme. Kjo kërkesë bazohet pasi ka një sërë aktesh në dosje që ne i konsiderojmë të pavlefshme. Ndër aktet që kundërshtohen janë ato të ekspertimit kontabël për pasurinë dhe ato të dëshmitarëve anonim që kanë folur për Prokurorinë në BelgjikëEdhe prokurori ka kërkuar revokimin e gjykimit të shkurtuar.