KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » “Google Street View” , një projekt i cili do të ndihmoje turizmin shqiptar

“Google Street View” , një projekt i cili do të ndihmoje turizmin shqiptar

Bregdeti, qytetet muze dhe historike, turizmi malor dhe jo vetëm do të mund të shihen nëpërmjet internetit nga fotot e realizuara nga Google, nëpërmjet projektit “Google street vieë” .

Një tjetër aplikacion i Google është në projekt të vihet në dispozicion të portaleve on line në shqip, për të qënë pjesë e platformës së tregut botëror.

Shqipëria hyn pas 76 vendesh dhe 18 muajsh negociatash në aplikimin e këtij projekti i cili do të nise të aplikohet që nga data 29 Prill.