KRYEFAQJA » LAJME » Gara për liderin e ri të FRESH, drejt fundit
FRESH voice, FRESH, PS, lideri i ri, rinia,

Gara për liderin e ri të FRESH, drejt fundit

 

Gara për liderët e gjeneratës tjetër në Partinë Socialiste dalëngadalë po i afrohet fundit. Teksa është zhvilluar gjysëm finalja e kësaj gare, lideri socialist, njëherësh kryeministri, Edi Rama, ka thënë se ky proces që në fillim është parë me skepticizëm por ka qënë një mundësi shumë e mirë për prezantimin e të rinjve që aspirojnë këtë forcë politike. Për kreun e qeverisë politika sot ndodhet në një kohë të vështirë dhe ndaj është e domosdoshme një hapësirë ku idetë të diskutohen dhe argumentat të thellohen. Kryeministri Rama dhe anëtarët e jurisë së FRESSH Voice u kanë dorëzuar gjysëmfinalistëve një dhuratë simbolike.