KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Holland: “Evropa duhet të marrë masat e domosdoshme përballë nivelit të lartë të kërcënimit”
"Evropa duhet të marrë masat e domosdoshme përballë nivelit të lartë të kërcënimit”

Holland: “Evropa duhet të marrë masat e domosdoshme përballë nivelit të lartë të kërcënimit”

Presidenti francez, Fransua Holland tha të martën se nëpërmjet atentateve në Bruksel, është goditur e gjithë Evropa. Në një komunikatë të shpërndarë vlerësohet se “Evropa duhet të marrë masat e domosdoshme përballë nivelit të lartë të kërcënimit” ndërsa kujtoi se “Franca, që është sulmuar gjithashtu në janar dhe nëntor do të bëjë pjesën e saj”. Pak çaste përpara atentateve qeveria franceze kishte kërkuar një përforcim të luftës kundër terrorizmit në Evropë.