KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Japoni: Gropë gjigande në mes të rrugës

Japoni: Gropë gjigande në mes të rrugës

Një pjesë e një rruge me 5 korsi në Japoni është çarë në mes, duke krijuar një gropë gjigande në përmasat e një humnere. Ngjarja ka ndodhur në Fukuoka dhe fatmirësisht nuk ka viktima apo të plagosur veç një bllokimi total të disa lagjeve. Në vitin 2014 ndodhi e njëjta gjë, por me përmasa më të vogla. Rruga ndodhet në një prej zonave ku pritet të ndërtohet metroja dhe mendohet se arsyet të kenë qenë pikërisht gërmimet.