KRYEFAQJA » LAJME » Kategoria e Parë: Betejë e turpshme në Peshkopi dhe Pogradec
Kategoria e Parë: Betejë e turpshme në Peshkopi dhe Pogradec

Kategoria e Parë: Betejë e turpshme në Peshkopi dhe Pogradec

Java 26 – 07.05.2016

Grupi A

Besa                       – Burreli                   0-1
Beselidhja             – Adriatiku               6-7
Erzeni                    – Ada                         4-5
Kamza                   – Iliria                        0-1
Korabi                   – Kastrioti                 1-0

Kategoria e Parë: Betejë e turpshme në Peshkopi dhe Pogradec

Grupi B

Apolonia                – Elbasani                2-3
Sopoti                     – Butrinti                 4-0
Lushnja                  – Turbina                 0-2
Pogradeci               – Luftëtari               1-1
Shkumbini             – Dinamo                 4-3

Kategoria e Parë: Betejë e turpshme në Peshkopi dhe Pogradec