KRYEFAQJA » LAJME » Kategoria e Parë: Elbasani dhe Sopoti marrin nga një pikë
Kategoria e Parë: Elbasani dhe Sopoti marrin nga një pikë

Kategoria e Parë: Elbasani dhe Sopoti marrin nga një pikë

JAVA 6

 

GRUPI A

DATA ORA NDESHJA REZ
29.10.2016 14:00 Burreli – Adriatiku 4 – 1
29.10.2016 14:00 Shënkolli – Erzeni 2 – 0
29.10.2016 14:00 Besa – Tërbuni 1 – 0
29.10.2016 14:00 Iliria – Beslidhja 0 – 0
30.10.2016 14:00 Kamza – Kastrioti 1 – 0

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Kamza 6 6 0 0 8 1 7 18
2. Beslidhja 6 4 2 0 7 2 5 14
3. Burreli 6 4 1 1 9 3 6 13
4. Shënkolli 6 3 1 2 5 2 3 10
5. Erzeni 6 2 1 3 6 7 -1 7
6. Besa 6 2 1 3 3 5 -2 7
7. Kastrioti 6 0 4 2 2 4 -2 4
8. Tërbuni 6 0 3 3 0 3 -3 3
9. Iliria 6 0 3 3 1 5 -4 3
10. Adriatiku 6 0 2 4 2 11 -9 2

 

GRUPI B

DATA ORA NDESHJA REZ
29.10.2016 14:00 Dinamo – Apolonia 0 – 0
29.10.2016 14:00 Shkumbini – Tomori 1 – 0
30.10.2016 14:00 Turbina – Pogradeci 0 – 0
01.11.2016 14:00 Lushnja – Bylis 2 – 1
02.11.2016 14:00 Elbasani – Sopoti 1 – 1

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Lushnja 6 6 0 0 13 3 10 18
2. Shkumbini 6 3 0 3 3 5 -2 9
3. Tomori 6 2 2 2 4 3 1 8
4. Turbina 6 2 2 2 7 7 0 8
5. Bylis 6 2 2 2 5 6 -1 8
6. Dinamo 6 1 4 1 3 2 1 7
7. Apolonia 6 1 3 2 5 6 -1 6
8. Pogradeci 6 1 3 2 4 5 -1 6
9. Elbasani 6 1 3 2 3 6 -3 6
10. Sopoti 6 0 3 3 5 9 -4 3