KRYEFAQJA » LAJME » Kategoria e Parë: Kamza dhe Lushnja me pikë të plota
Kategoria e Parë: Elbasani dhe Sopoti marrin nga një pikë

Kategoria e Parë: Kamza dhe Lushnja me pikë të plota

JAVA 5

 

GRUPI A

DATA ORA NDESHJA REZ
22.10.2016 14:00 Kastrioti – Beslidhja 0 – 1
22.10.2016 14:30 Besa – Iliria 1 – 0
22.10.2016 14:30 Tërbuni – Shënkolli 0 – 0
22.10.2016 14:30 Erzeni – Burreli 1 – 0
22.10.2016 14:30 Adriatiku – Kamza 0 – 2

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Kamza 5 5 0 0 7 1 6 15
2. Beslidhja 5 4 1 0 7 2 5 13
3. Burreli 5 3 1 1 5 2 3 10
4. Erzeni 5 2 1 2 6 5 1 7
5. Shënkolli 5 2 1 2 3 2 1 7
6. Kastrioti 5 0 4 1 2 3 -1 4
7. Besa 5 1 1 3 2 5 -3 4
8. Tërbuni 5 0 3 2 0 2 -2 3
9. Iliria 5 0 2 3 1 5 -4 2
10. Adriatiku 5 0 2 3 1 7 -6 2

 

GRUPI B

DATA ORA NDESHJA REZ
21.10.2016 14:00 Sopoti – Dinamo 1 – 1
22.10.2016 14:30 Bylis – Elbasani 0 – 0
22.10.2016 14:00 Apolinia – Turbina 1 – 1
22.10.2016 14:30 Lushnja – Shkumbini 2 – 0
22.10.2016 14:00 Pogradeci – Tomori 0 – 0

 

NR. SKUADRA NDE. FIT. BAR. HUM. GSH. GPË. + / – PIKË
1. Lushnja 5 5 0 0 11 2 9 15
2. Tomori 5 2 2 1 4 2 2 8
3. Bylis 5 2 2 1 4 4 0 8
4. Turbina 5 2 1 2 7 7 0 7
5. Dinamo 5 1 3 1 3 2 1 6
6. Shkumbini 5 2 0 3 2 5 -3 6
7. Apolonia 5 1 2 2 5 6 -1 5
8. Pogradeci 5 1 2 2 4 5 -1 5
9. Elbasani 5 1 2 2 2 5 -3 5
10. Sopoti 5 0 2 3 4 8 -4 2