KRYEFAQJA » LAJME » Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 15-të
Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 15-të

Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 15-të

Java 15 – 20.02.2016

Grupi A

Ada                    – Adriatiku                      0-0
Beselidhja        – Kamza                           4-0
Iliria                  – Kastrioti                        1-2
Korabi              – Besa                               4-0
Burreli              – Erzeni                            2-1

Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 15-të

Grupi B

Apolonia           – Sopoti                           2-0
Dinamo             – Elbasani                       3-1
Pogradeci         – Lushnja                         2-0
Luftëtari           – Butrinti                         1-0
Shkumbini       – Turbina                         1-0

Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 15-të