KRYEFAQJA » LAJME » Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 19-të
Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 12-të

Kategoria e Parë: Rezultatet dhe renditja e javës së 19-të

Java 19 – 19.03.2016

Grupi A     

Besëlidhja                – Ada                          4-0
Erzeni                       – Burreli                     3-1
Kastrioti                   – Adriatiku                 2-0
Kamza                      – Besa                        1-0
Korabi                      – Iliria                         2-0

Grupi A

Java 19 – 19.03.2016

Grupi B     

Apolonia                  – Turbina                   2-1
Sopoti                       – Shkumbini             0-0
Lushnja                    – Dinamo                   1-2
Pogradeci                 – Butrinti                   3-0
Luftëtari                   – Elbasani                  1-0

Grupi B