KRYEFAQJA » LAJME » Klosi në Bruksel, takim me studentët shqiptare

Klosi në Bruksel, takim me studentët shqiptare

500 të rinj që vazhdojnë ose i kanë mbaruar studimet e larta në Bruksel u njohën sot me inisiativën e qeverisë shqiptare dhe asaj të Kosovës për mundësinë që i ofrohet atyre për kryerjen e një praktike punë pranë administratës publike shqiptare. Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë Blendi Klosi gjatë takimit që pati me këta të rinj në universitetin më të madh të Brukselit u shpreh edhe për kriteret që ata u duhet të plotësojnë për të aplikuar.

Ministri Klosi tha se pas kryerjes së praktikës 3 mujore 200 studentët më të mirë do të përzgjidhen për një kontratë 1 vjecare pune.