KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Komisioni i ekonomisë, shtyn diskutimin për draftin për kontabilistët
komisioni i ekonomise drafti per kontabilistet

Komisioni i ekonomisë, shtyn diskutimin për draftin për kontabilistët

Komisioni i ekonomise e shtyu diskutimin final per ndryshimet ne draftin per kontabilistet, per shkak te mungeses se relacioneve shoqeruese te komisioneve te tjera parlamentare. Mbledhja disa mintueshe u drejtua nga kryetari i komisionit Erjon Brace, pasi afati i perjashtimit te tij 5 ditor nga Byroja ka perfunduar, nderkohe qe opozita I eshte rikthyer kuvendit dhe ishte prezente ne komision. Miratimi i ndryshimeve ne p.ligjin per kontabilistet pritet te behet ne mbledhjen e ardhshme te komisionit. Thelbi i tyre eshte forcimi i masave ndeshkuese ndaj kontabilisteve, ne kuader te luftes ndaj evazionit fiskal.