KRYEFAQJA » LAJME » Kosova dhe Shqipëria diskutojnë bashkëpunimin ndërkufitar dhe luftën kundër krimit të organizuar
Kosova dhe Shqipëria diskutojnë bashkëpunimin ndërkufitar dhe luftën kundër krimit të organizuar

Kosova dhe Shqipëria diskutojnë bashkëpunimin ndërkufitar dhe luftën kundër krimit të organizuar

Kosova dhe Shqipëria zhvillojnë të mërkurën në Prizren një takim me temën “Bashkëpunimi ndërkufitar dhe lufta kundër krimit të organizuar”, njofton ATSH. Në takim marrin pjesë përfaqësues të Prokurorit të Shtetit, gjykatave, Policisë dhe Doganave të Kosovës, me përfaqësues të Prokurorisë, Gjykatës dhe Policisë nga Republika e Shqipërisë. Kosova dhe Shqipëria e konsiderojnë bahkëpunimin në këto fusha si mjaftë të rëndësishëm jo vetëm nga pikpamja ekonomike midis dy vendeve , por edhe e sigurisë rajonale dhe më gjerë.