KRYEFAQJA » LAJME » Kosova doganë të përbashkët me Shqipërinë

Kosova doganë të përbashkët me Shqipërinë

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për një pikë të përbashkët të kontrollit kufitar me Shqipërinë. Marrëveshja është në fuqi gjatës sezonit veror dhe ka si synim të lehtësojë kalimin në kufi për mijëra shqiptarë të Kosovës që vizitojnë plazhet e Shqipërisë. Vendimi i qeverisë së Kosovës u mor në mbledhjen e sotme. Gjatë sezonit veror edhe policitë e dy vendeve do të kryejnë patrullime të përbashkëta.