KRYEFAQJA » LAJME » Kosovë-Shqipëri, bashkëpunim për parandalimin e emigracionit të jashtëligjshëm
Parandalimi i emigracionit të paligjshëm dhe ndalimi i cdo kalimi ilegal të kufirit të gjelbër Shqipëri – Kosovë tashmë do të jetë fokusi kryesor i punës së autoriteteve të dy shteteve shqiptare. Përfaqësues të ministrisë së brendëshme të dy shteteve zhvilluan një inspektim për të parë punën që po kryhet në doganën e Morinës. Në fund të takimit përfaqësues të dy policive dhanë komentet e tyre: -Sinkron, Arben Skëndo, drejto i SHCBA -Sinkron, Fitim Shishani, kryeshef i IPK-s (inspektoriati i polisie së Kosovës) Marveshja i hap rrugën një qëndre të përbashkët për shkembimin e informatave të ndërsjellta dhe shfrytëzimin e përbashkët të paisjeve ndërkufitare, për të patur më shumë efikasitet në mardhëniet ndërkufitare.

Kosovë-Shqipëri, bashkëpunim për parandalimin e emigracionit të jashtëligjshëm

Parandalimi i emigracionit të paligjshëm dhe ndalimi i cdo kalimi ilegal të kufirit të gjelbër Shqipëri – Kosovë tashmë do të jetë fokusi kryesor i punës së autoriteteve të dy shteteve shqiptare. Përfaqësues të ministrisë së brendëshme të dy shteteve zhvilluan një inspektim për të parë punën që po kryhet në doganën e Morinës. Në fund të takimit përfaqësues të dy policive dhanë dhe komentet e tyre. Marrëveshja i hap rrugën një qëndre të përbashkët për shkembimin e informatave të ndërsjellta dhe shfrytëzimin e përbashkët të paisjeve ndërkufitare, për të patur më shumë efikasitet në mardhëniet ndërkufitare.