KRYEFAQJA » LAJME » Kuvendi pritet të miratoje sot disa projektligje të rëndësishme
kuvendi-i-shqiperise1

Kuvendi pritet të miratoje sot disa projektligje të rëndësishme

Kuvendi pritet të miratoje në seancën plenare të ditës së sotme projektligjin për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet këshillit të ministrave të Republikës së Shqipërisë dhe BE , për proçedurat e sigurisë për shkëmbimin dhe mbrojtjen e informacionit të kalsifikuar.

Në seancën e sotme pritet të miratohet edhe draft programi i punës së kuvendit dhe draftkalendari trejavor i punimeve për periudhën 23 maj – 10 qershor. Një tjetër pikë e rendit të ditës në seancën e sotme është edhe interpelanca me ministrin e transporteve dhe infrastrukturës kërkuar nga deputeti Shpëtim Idrizi lidhur me ecurinë e punës në rrugën e Arbrit. Në këtë seancë janë për votim edhe një nga 4 projektligjet e disa projekrezolutave të mbartura nga seanca e kaluar, mes të cilave edhe ajo për marrëveshjen e ndryshuar për koncensionin e aeroportit të Tiranës.