KRYEFAQJA » LAJME » Maqedoni, vazhdojnë bisedimet e grupit të punës për marrëveshjen e Përzhinës

Maqedoni, vazhdojnë bisedimet e grupit të punës për marrëveshjen e Përzhinës

Përfaqësuesit partive më të mëdha politike të Maqedonisë, nënshkruese të marrëveshjes së Përzhinës, takohen sot për të finalizuar çështjet rreth mediave, Qeverisë dhe Ministrisë për Punë të Brendshme. Pas përfundimit të takimit të mbrëmshëm Nikolla Todorov nga VMRO-DPMNE dhe Artan Grubi nga BDI thanë se është arritur pajtueshmëri për pjesën më të madhe të çështjeve dhe ligjeve që ishin pjesë e marrëveshjes së fundit ndërpartiake.