KRYEFAQJA » LAJME » Mbyllet takimi i dhjetë i Stabilizim-Asocimit

Mbyllet takimi i dhjetë i Stabilizim-Asocimit

Komiteti parlamentar i Stabilizim – Asocimit Shqipëri- Bashkimi Europian ka përmbyllur takimin e dhjetë të mbajtur në Tiranë. Pas tre takimesh paravajtëse ku nuk u arritën dot rekomandime të përbashkëta, në përfundim të takimit të sotem, bashkëkryetari për palën shqiptare Taulant Balla dhe zëvëndës kryetare për palën europiane Shlain, u deklaruan për ecuri pozitive në përmbushjen e përparësive të negociatave, por sidomos me shpresë për përmbylljen e reformës në drejtësi.