KRYEFAQJA » LAJME » Meta: Personat përgjegjës të vendosen para ligjit
Meta: Personat përgjegjës të vendosen para ligjit

Meta: Personat përgjegjës të vendosen para ligjit

Edhe kreu i parlamentit Ilir Meta ka reaguar pas ngjarjes në Laç. Në një njoftim të zyrës së shtypit të parlamentit nënvizohej se “Kryetari i Kuvendit kërkon nga institucionet përgjegjëse zbardhjen e menjëhershme të saj, si dhe vendosjen përpara ligjit të personave përgjegjës”.