KRYEFAQJA » LAJME » Meta : “Sulmi ndaj Brukselit sulm ndaj gjithë Evropës dhe njerëzimit”
Meta në “Der Haupstadt brief”: Shqipëria do të kujdeset për sigurinë e kufijve të saj të jashtëm

Meta : “Sulmi ndaj Brukselit sulm ndaj gjithë Evropës dhe njerëzimit”

Kreu i parlamentit shqiptar Ilir Meta, ka shprehur solidaritetin e Shqipërisë me Belgjikën, pas ngjarjeve të së martës në Bruksel.  “Në solidaritet të plotë me Belgjikën dhe me të gjithë qytetarët e Brukselit. Terrorizmi nuk ka vend në Evropë” shprehet zoti Meta në mesazhin e tij. Kreu i prlamentit shqiptar premton se Shqipëria do të jetë përkrah partnerëve euro-atlantike për të ç’rrënjosur celulat terroriste. “Sulmi ndaj Brukselit sulm ndaj gjithë Evropës dhe njerëzimit” nëvizn kreu i parlamentit shqiptar Ilir Meta në mesazhin e tij, ndërsa u ka shprehur ngushëllimet familjeve të viktimave dhe shërim të shpejtë të plagosurve.