KRYEFAQJA » LAJME » Ministri Bushati në Ministerialin e Sofjes
ditmir bushati, ministri i jashtem, ministreali, presidenti bullgar, sofje

Ministri Bushati në Ministerialin e Sofjes

Ministri i jashtëm Bushati kërkoi anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës. Në punimet e sesionit të 126 të Ministerialit që u mbajt në Sofie të Bullgarisë, ministri i jashtëm shqiptar kujtoi nevojën për mbrojtjen e qytetarëve të Kosovës nga Konventat e Këshillit të Europës. Ministri i jashtë ka biseduar gjithashtu dhe me Presidentin Bullgar gjatë vizitës në Sofje.