KRYEFAQJA » LAJME » Moratoriumi i gjuetisë ka dhënë efekte pozitive
Moratoriumi i gjuetisë ka dhënë efekte pozitive

Moratoriumi i gjuetisë ka dhënë efekte pozitive

Ligji për moratoriumin e gjuetisë ka dhënë efekte pozitive në lagunat Kune-Vain të Lezhës. Është rritur numri dhe shumëllojshmëria e shpendëve të egra që tashmë duket se kanë gjetur paqe në këto laguna, që vite më parë ishin kthyer në arenë lufte nga gjuetia pa kriter dhe krismat e armëve të gjahut.