KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Në Itali bie dëborë

Në Itali bie dëborë

Temperaturat e larta kanë përfshirë pjesë të ndryshme të Evropës, megjithatë në disa vende ka nisur edhe bora. Megjithëse duket e çuditshme, nata mes 13 dhe 14 korrikut ka qenë e vështirë për banorët e komunës së Livinjos në Lombardi të Italisë. Reshjet e borës kanë shkaktuar edhe probleme në qarkullimin e automjeteve. Livinjo është një komunë të veri të Italisë dhe ndodhet në lartësinë e 1800 metrave mbi nivelin e detit. Ajo ndodhet në kufirin italo-zviceran, në zonën e Alpeve.