KRYEFAQJA » LAJME » Ngjarjet në Stamboll, MPJ: Nuk ka të dhëna për shqiptarë të prekur nga kjo ngjarje
Lirohen shoferët shqiptarë të ndaluar për abetare dhe libra shqip

Ngjarjet në Stamboll, MPJ: Nuk ka të dhëna për shqiptarë të prekur nga kjo ngjarje

Ngjarjet në aeroportin “Ataturk” të Stambollit po ndiqen me ankth në Shqipëri. Ministria e Jashtme e Shqipërisë ka bër të ditur se nuk ka asnjë informacion që shtetas shqiptarë të jenë prekut nga kjo ngjarje. Turqia është një nga destinacionet e njohura turistike për shqiptarët dhe sezoni i pushimeve verore sapo ka filluar.